Ontdek in 7 stappen wie jij echt bent

zo-kom-jij-erachter-wie-je-echt-bent-7-stappen
LinkedIn
WhatsApp

Deze 3 eenvoudige woorden: wie ben ik?
Op het oog zoโ€™n simpele vraag

ย 

En met het antwoord kun je een leven lang bezig zijn!

ย 

๐™†๐™ช๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ž๐™Ÿ โ€˜๐™ข ๐™—๐™š๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™ฌ๐™ค๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ?

ย 

Ik vond het zoโ€™n bizarre vraag! Die ik NIET kon beantwoorden. Onrust, boosheid, frustratie. Hoe kan je nou niet weten wie je bent!

ย 

Tot ik op een punt kwam dat het mijn leven echt in de weg zat. Ik was net uit elkaar met de vader van mijn dochter. Ik kende mezelf niet, begreep niet hoe ik in elkaar zat, had geen idee wat mijn kwaliteiten waren en wat ik wilde met mijn leven.

ย 

Op een dag hoorde ik mezelf gillen en dacht: zo kan het niet langer. Ik heb hulp nodig!

ย 

Hoe kan jij deze vraag beantwoorden?

ย 

๐—œ๐—ป ๐Ÿณ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜

ย 

1) Kijk eens naar je ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด. Waar woon je, wat voor werkomgeving heb je?

ย 

2) Wat laat jij zien voor ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด?

ย 

3) Als je een laag dieper gaat: wat kan je? Wat voor ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป heb je? Waar ben je goed in?
Zelf houd ik bijvoorbeeld enorm van schrijven en videoโ€™s maken

ย 

4) Wat vind je belangrijk in je leven? Wat zijn je persoonlijke waarden?

Tip: vaak krijgen we waarden mee vanuit ons ouderlijk nest/vrienden/collegaโ€™s. Ik wil je uitdagen om te kijken of het ook echt JOUW waarden zijn. Wat vind JIJ belangrijk?

ย 

5) Wat geloof jij over jezelf?

De negatieve kant zou zijn: โ€œalles wat ik doe, lukt me toch niet. Ik ben niet goed genoeg.โ€ Zoโ€™n ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด brengt je niet veel verder. Sterker nog: het beperkt je enorm!

ย 

Dus wat geloof jij over jezelf wat positief is?

ย 

6) Wat is jouw ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜?
Misschien wel de lastigste vraag om te beantwoorden! Wat voor persoon ben jij? Het antwoord begint met: ik benโ€ฆ
Voor mij is het bijvoorbeeld ik ben ondernemer. In alles wat ik doe in mijn leven, ben ik die ondernemer.

ย 

Er zijn ook veel vrouwen die antwoorden: ik ben moeder. En ja, dat klopt helemaal. Alleen… moeder zijn is een rol die je hebt. Als je bijvoorbeeld op je werk bent, ben je geen moeder. Je identiteit gaat over de rode draad in je leven wie je bent. Bijvoorbeeld: ik ben zorgzaam. Dat kan zowel zijn in je moederrol als in je rol als werknemer.ย 

ย 

7) En de laatste vraag is de meest diepe vraag die er bestaat: waarom ben je hier op aarde? Wat is je ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ?

ย 

Dit zijn zomaar wat vragen die je jezelf kunt stellen. Er zijn nog veel meer manieren om erachter te komen. Daar help ik je graag bij.ย 

ย 

Benieuwd naar mijn missie, waarom ik hier op aarde ben?

Vrouwen met kids die uit elkaar zijn begeleiden & ondersteunen: erachter komen wie je echt bent en vanuit daar ALLES mogelijk maken!

ย 

Ben jij ook op zoek naar wie je echt bent en wil je graag eens met me kennismaken? Klik dan op de link hieronder. We plannen dan 30 minuten in voor een gratis groeigesprek!

Een gratis groeigesprek

In slechts 30 minuten van je tijd weet jij wat jouw mogelijkheden zijn om te groeien. Letterlijk ervaar jij tijdens ons gesprek hoe je leven er dan uitziet als alles mogelijk is en niks jouw meer in de weg staat. Wil je dat ervaren? Boek dan vandaag nog. Iedere maand bied ik 3 gesprekken gratis aan.