Luister jij 'm al?

De Single Mom Podcast

de-single-mom-podcast

Volop inspiratie

Praktische tips

Inzichten

Interviews met inspirerende single moms

Heerlijke meditaties op Vrijdag Relaxdag

En nog veel meer!

"Jij deelt zoveel waarde in je podcast, dat is echt bizar!"

"De manier waarop jij dingen uitlegt is helder en duidelijk"

"Ik wil je even een compliment geven over jouw podcast. De onderwerpen die je bespreekt vind ik echt super interessant!"

"Je deelt bruikbare tips & tricks met een gezonde dosis humor. Je zegt waar het op staat en daar hou ik van"

Zomaar een aantal reacties van mijn luisteraars...

De nieuwste afleveringen

Heb je deze al gehoord?

loslaten-hoe-doe-je-dat

Social Media

Lees ook deze blogs

Wekelijkse dosis inspiratie ontvangen?

Schrijf je in!

Beloofd, geen spam. Alles om jou te laten groeien, dus inspiratie, tips en nieuws!

Ik vind je privacy belangrijk

Categories

Iedere werkdag een nieuwe aflevering

Wil jij geen aflevering meer missen? Dat snap ik! Abonneer je op het kanaal en je blijft op de hoogte als er weer een nieuwe aflevering is. Iedere doordeweekse dag staat er gelijk in de ochtend een aflevering voor je klaar. 

 

Oh ja, en ik zou het supertof vinden als je na het luisteren een review achterlaat! Dit kan via de Itunes app, even naar beneden scrolle en daar kan je je berichtje achterlaten. Ik ben je ontzettend dankbaar!

 

Oh ja 2: heb jij zelf een onderwerp waarvan je denkt “leuk als je daar eens wat dieper op ingaat!” Dat hoor ik graag van je. Vul hieronder het contactformulier in en de kans is groot dat jij binnen een week jouw ‘eigen’ podcastaflevering kunt beluisteren!

Deel gerust dit bericht om zo meer positiviteit te verspreiden!