Over mij

Loslaten moeilijk? Nee joh! Dat is SUPER simpel… 

hoe-kan-je-simpel-loslaten

Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik een probleem. Eerst onbewust en later bewust. 

 

In mijn geval was dat (vr)eten als er sprake was van emoties. Letterlijk at ik ze dus eigenlijk op. En geloof me, in de laatste 5 jaar ben ik daar keer op keer mee aan de slag gegaan.

 

“Laat het gewoon los! Je komt er toch geen gram van aan? Je hebt helemaal geen probleem!”

 

De reacties uit mijn omgeving. Lief bedoeld hoor, maar ondertussen beheerste het mijn leven en ondernemerschap. Van dag tot dag en zelfs soms van minuut tot minuut. 

 

Hoe meer ik me erop focuste op mijn probleem te laten verdwijnen, om het op te lossen, hoe minder het leek te lukken. Op zondag jezelf voornemen dat je nu ECHT stopt met snoepen en maandagochtend om 10 uur gingen de eerste koekjes alweer naar binnen. 

 

Dag in 

 

Dag uit

 

Jaar in 

 

Jaar uit

 

En ik kreeg het probleem niet opgelost en het kostte me ook nog eens bakken energie die ik veel liever in het ondernemerschap en mijn dochter Julie stopte. 

 

Ik heb een aardig scala aan technieken geleerd tijdens de vele opleidingen, trainingen en cursussen die ik volgde over de jaren heen.

 

Maar ja, zoals het bij de schilder thuis vaak ook niet geschilderd is, zo bleef bij mij dat probleem bestaan.

Hoe is het mogelijk dat NIKS leek te werken om mijn probleem op te lossen?!?!

Totdat…

 

Ik in aanraking kwam met de Sedona methode. Het voelde als een verlossing voor mezelf. En als ‘the missing piece’ in mijn gereedschapskoffer voor het coachen van andere vrouwelijke ondernemers. Kan iets werkelijk zo simpel en doeltreffend tegelijk zijn?

Kan een probleem loslaten serieus zo simpel zijn? ARE YOU KIDDING ME???

Waarom heeft niemand me dit ooit verteld? 
Waarom heeft niemand me dit ooit op school geleerd? 

Hoe is het mogelijk dat je naast problemen, zelfs ook angsten, overtuigingen en andere nare gevoelens zo simpel kan loslaten? 

 

Ik ben volledig gegrepen door de methode. In de eenvoud, het simpele toepassen en de fantastische resultaten die je al na 15 minuten voelt over datgene waar ik al jaren mee bezig was om vanaf te komen. 

 

En dit is wat ik jou ook wil leren. Zodat jij ook volle bak je energie kunt besteden aan voluit leven  in plaats van aan je problemen, nare gevoelens en irritante overtuigingen.

 

Ben jij er klaar voor om afscheid te nemen van je oude patronen, verhalen, overtuigingen en nare gevoelens?

 

Laten we samen een nieuw verhaal maken! 

Ook leren hoe simpel loslaten is en wat voor bevrijdend gevoel het jou geeft?

 

Investeer 30 minuten van je tijd voor een gratis groeigesprek!

Als je me echt zou kennen zou je weten dat… 

judith-de-jong
  • Ik nog steeds niet op bleekselderij en broccoli leef, vooral die droptoppers salmiak & mint van Venco blijven favoriet!
  • Ik niet van bullshit hou, daar prik ik snel doorheen
  • Ik de liefste dochter heb, Julie en ze is 9 jaar
  • Ik liefdevol confronterend ben en niet met je meepraat. Ja, dat doet soms pijn, is irritant en vervelend. Maar oh zo verhelderend!
  • Iedere dag minimaal 10.000 stappen zet en soms heel neurotisch die laatste 200 zet tijdens het tandenpoetsen voordat ik naar bed ga
  • Alle vrouwelijke excuustruzen die liever blijven klagen en in hun eigen modder willen blijven rollen echt beter even kunnen doorzoeken naar een andere coach, want dan ga je mij heel onaardig vinden
  • Ik een mooie-momenten-pot in mijn keuken heb staan
  • Dingen bij mij altijd retepraktisch zijn omdat ik snel resultaat wil
  • Ik dol ben op een boterham met pindakaas en banaan (en jij nu waarschijnlijk denkt, gatver, dat is toch geen combi? Try! :-))
  • Ik persoonlijke ontwikkeling adem en leef. Het is mijn ultieme passie en die deel ik heel graag met jou en de wereld