Herken je dit?

Nu je single mom bent, hoopte je dat er na al het ‘gedoe’ en geregel eindelijk rust was. Helemaal blij en gelukkig zou je aan een nieuw hoofdstuk van jouw leven beginnen.

 

Valt best tegen hè?

 

Want waar begin je dan?
Wie ben jij eigenlijk in dit nieuwe verhaal?
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
En hoe kom je daar dan?

 

Met mijn persoonlijke coachingstraject ontdek jij (weer) wie je echt bent en wat jouw koers is in dit leven. Vanuit rust en vertrouwen in jezelf creëer je jouw toekomst waar jij op nummer 1 staat.

 

Je durft keuzes te maken, waarbij de belangrijkste is dat jij eindelijk echt voor jezelf durft te kiezen. Grenzen aangeven, zonder schuldgevoel datgene kiezen wat JIJ wilt en dat heerlijke gevoel van een leven in balans ervaren.

 

Je weet exact welke stappen er nodig zijn om weer gelukkig, energiek en die relaxte moeder te worden. Je neemt die stappen ook om vervolgens ALLES wat jij wilt in jouw leven mogelijk te maken!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS...

 • Je in een paar weken tijd rust en zelfvertrouwen voelt doordat je weet wie je bent, snapt hoe je denkt en jezelf begrijpt?
 • Alles wat je bedenkt voor jouw toekomst, je ook waar kan maken? Zonder dat je jezelf beperkt, vanuit het volledige vertrouwen in jezelf?
 • Je exact weet wat jouw koers is in dit leven, een concreet plan hebt voor de toekomst en precies weet welke stappen je te zetten hebt om daar te komen?
 • Je gelijk in de praktijk ervaart hoe jouw toekomst eruitziet? Onmogelijk denk je nu misschien? Nee hoor, zeker niet!
 • Je werkelijk die gelukkige, relaxte, liefdevolle moeder kan zijn voor je kids die jij nu in je hoofd hebt?
 • Je erop kunt vertrouwen dat jij de allerbeste begeleiding krijgt bij deze fantastische reis die je gaat maken?

Dat is allemaal mogelijk als...

Jij er klaar voor bent om all-in te gaan! Samen met mij. 

Met jezelf aan de slag gaan, is soms behoorlijk spannend, confronterend en eng. Uiteraard is het aan jou om all-in te gaan en zorg ik er met mijn persoonlijke begeleiding voor dat je hier goed doorheen komt. 

Je leert en ervaart:

 • Veel! Heel veel! Wat je leuk vindt en juist niet, waar je energie van krijgt en niet, inzicht in je patronen en hoe je deze kunt doorbreken, je kwaliteiten en valkuilen en wat jouw persoonlijke waarden zijn
 • Hoe je mindset werkt en hoe je deze inzet om je doelen te bereiken
 • Hoe emoties werken, hoe je ermee omgaat en je ze zo inzet dat ze een verrijking zijn van je leven in plaats van een raadsel
 • Hoe je meer balans en innerlijke rust krijgt in je leven
 • Hoe jij je op-en-top zelfverzekerd voelt
 • Wat het recept is om je blij en gelukkig te voelen
 • Hoe jij voor jezelf durft te kiezen en dit vervolgens ook doet, zonder dat het egoïstisch voelt
 • Dat jij de koers van jouw leven bepaalt (en niet anderen om jou heen)
 • Wat die koers is
 • Wat jouw dromen, wensen en doelen zijn
 • Een exact DWD-plan (dromen-wensen-en-doelen-plan) waarin je precies weet welke stappen je te zetten hebt om het maximale uit jouw leven en de toekomst te halen

WAT IS JOUW INVESTERING?

€ 1.297,- incl. BTW
of
3 termijnen van € 475,- incl. btw

Intakegesprek waarin we met elkaar kennismaken, je uitdagingen bespreken en wat je kunt verwachten.

All-in coachingsprogramma van 10 weken - 5 sessies online of in mijn praktijk in Heukelum

Een eindgesprek waarin we je concrete Dromen-Wensen-Doelen-plan bespreken

Tussentijdse video's om je aan te moedigen

Je ontvangt het prachtige QOERS-pakket thuis. Wat daar allemaal in zit, wil je zéker weten, maar houd ik nog even geheim 🙂

Bonusmateriaal: diverse inspirerende video's waarin ik verschillende onderwerpen nog eens extra bespreek ter waarde van € 397,00

irene GING OOK All-in

Judith is een fantastische coach die je met behulp van de juiste vragen je zelf je eigen antwoorden laat vinden. Door deze manier leer je veel over jezelf, maar blijf je ook dicht bij jezelf. Ze heeft een goed luisterend oor en in combinatie met haar vrolijkheid, maar ook professionaliteit is het een genot om bij haar te mogen zijn

Dit zei Marieke...

Dit coachingstraject heeft me zoveel moois gebracht. Het leesboek dat Judith heeft geschreven is ontzettend waardevol en zette me enorm aan het denken. Door alle gesprekken, oefeningen en meditaties is mijn leven nu veel meer in balans. Ik ga beter en vooral zinvoller met mijn tijd om. Voor mijn gezin ben ik weer de moeder die ik wil zijn en op mijn werk is die promotie nu al werkelijkheid geworden!

Persoonlijke coaching

Waarom zou je dat willen?

Je gaat in de praktijk aan de slag

Leren over een jezelf in de theorie is leuk, maar niks werkt zo goed als de praktijk. Met simpele oefeningen maken we kleine stappen naar jouw eigen dagelijkse realiteit. Zo weet je direct hoe je de kennis kunt toepassen.

Je leven wordt zoveel leuker

Jezelf leren kennen en begrijpen helpt je om gelukkiger in het leven te staan en keuzes te maken waar je achter durft te staan. Ook krijg je hiermee meer rust en balans in je leven en voel je je steeds meer zelfverzekerd.

Je hebt gelijk resultaat

Geen urenlange theorie en zoeken naar verklaringen voor je problemen. We werken gelijk vanaf het begin toe naar oplossingen en verbeteringen. Mijn manier van werken is zeer effectief en resultaatgericht.

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is dit coachingstraject?

Ik richt me op vrouwen die uit elkaar zijn, kids hebben en de moedige keuze maken om zichzelf écht te leren kennen! Want laten we eerlijk zijn, het is best wel spannend om ‘met jezelf aan de slag te gaan’ en daar hulp bij te vragen. Samen gaan we deze fantastische reis maken!

Welke vorm heeft dit programma?

Het programma bestaat uit een intakegesprek, 5 coachingsafspraken en een afsluitend gesprek. Je ontvangt een prachtig werkboek waar je zelf mee aan de slag gaat 

Waar vindt het coachingstraject plaats?

In mijn prachtige praktijkruimte in Heukelum waar je vanaf het moment dat je binnenstapt rust ervaart. Je vindt Heukelum tussen Utrecht en Den Bosch in. 

Ga jij liever online met mij aan de slag? Dat is uiteraard ook mogelijk. 

Kan ik dit als studie- of opleidingskosten opvoeren?

Je investering in dit programma kun je als particulier helaas niet aftrekken. Ben je ondernemer? Dan kun je de kosten opvoeren als zakelijke coachingskosten. 

Hoe lang duurt dit coach programma?

Er staan in totaal 14 weken voor gepland, waarin we iedere 2 weken een afspraak hebben. In de tussenliggende tijd ga je zelf aan de slag met de opdrachten. 

Kan mijn werkgever dit programma voor mij betalen?

Zeker. Een blije werknemer die lekker in haar vel zit, betekent blije klanten (en collega’s). Vaak heeft je werkgever een opleidingsbudget en werken ze graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik voldoe niet exact aan de doelgroep. Wat nu?

Kennelijk voel je de behoefte om jezelf echt te leren kennen, anders was je vast niet op mijn website 🙂 Ik help je graag verder. Laten we in ieder geval kennismaken om te kijken of het klikt tussen ons en of ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen

Wanneer kan ik beginnen?

Het programma start altijd met een intakegesprek. Vaak heb ik na 1 of 2 weken ruimte voor ons eerste gesprek

Twijfel je nog?

Met jezelf aan de slag gaan, willen groeien, is niet niks. Daar is lef voor nodig. Twijfel je nog of dit wel wat voor jou is? Dat begrijp ik helemaal. 

Als het je helpt, we plannen eerst altijd een groeigesprek om te kijken of het tussen ons klikt. Ik vertel je wat je kunt verwachten en hoe we resultaten bereiken. 

Nee hoor, geen twijfel. Ik wil aan de slag! Vul hieronder het contactformulier in.