Herken je dit?

 Het loopt als een rode draad door je leven: iedere keer kom je weer datzelfde thema, probleem of patroon tegen.

 

 Al meerdere keren schakelde je hulp in. Coaches, psychologen, therapieën, het is jou allemaal niet vreemd.

 

 En iedere keer als je dacht “Ja, nu heb ik echt de oplossing!” komt het op enig moment tóch weer ergens als een konijn uit de hoge hoed tevoorschijn. 

 

 Gefrustreerd, moedeloos, soms bijna met walging kijk je jezelf op een dag aan in de spiegel. “Waarom krijg ik dit toch niet opgelost?” De tranen slik je snel weg. Wat een energie kost dit… 

 

 Alle ingrediënten zijn er om maar niet vooruit te komen in je leven. En dat terwijl je juist droomt van een leven vol vrijheid, geluk en waarin de dingen moeiteloos gaan! Maar is dat wel voor jou weggelegd? 

“De oplossing zit in leren loslaten

Wat als...

je heel simpel
jezelf zou kunnen bevrijden van je probleem?

Hoe ziet je leven er dan uit?

Herken je dit?

  • Hoewel je best positief bent ingesteld, kan jouw humeur door je probleem als een blad aan de boom omslaan. Je baalt zo van jezelf dat je het niet opgelost krijgt! 

  • Die irritante stem in je hoofd vertelt jou keer op keer dingen als: “Zie je wel dat het je niet lukt, dat je niet goed genoeg bent en dat je het niet volhoudt?”

  • Het lijkt wel alsof je in cirkels blijft draaien in je hoofd. Keer op keer denk je weer aan je probleem. Hoe harder jij je best doet om het op te lossen, hoe meer het verschijnt in je leven

  • Na alles wat je al geprobeerd hebt, heb je zó geen zin meer om ermee aan de slag te gaan!

 

Het is tijd voor jou!

 Geloof me, ik begrijp als geen ander dat je er klaar mee bent. En tegelijkertijd ook dat je écht geen zin meer hebt om er weeeeeer mee aan de slag te gaan. Weer die confrontatie, het idee alleen al dat je alles weer moet oprakelen… Diepe zucht… Maar hey, echt, ik snap je!

 

Als jij durft te vertrouwen op mij en op de magie van loslaten, creëer je ultieme vrijheid voor een nieuw verhaal in je leven. Ik beloof je: Geen eindeloos gepraat, we gaan heel praktisch aan de slag!

 

 Uiteraard is het aan ons beiden om all-in te gaan en zorg ik er met mijn persoonlijke begeleiding voor dat jij je veilig genoeg voelt om dit aan te gaan. 

Alvast starten? Download het e-book

Kan het echt zo simpel zijn? Iets loslaten in 15 minuten… 

Ervaar het zelf. 

loslaten-hoe-doe-je-dat
"De zware gedachtes bleven maar in mijn hoofd rondspoken ondanks alle eerdere zeer waardevolle therapiesessies die de diepte ingaan en vooral veel tijd vergen. Ook helpend en helend, maar niet te vergelijken met de Sedona methode die Judith mij tot nu toe heeft geleerd."

"Vanwege de openheid die Judith bij zich draagt, voelt het vertrouwd en kwam ik snel bij de kern. Dat is echt verbazingwekkend hoe snel en effectief dit gaat. Ongelooflijk emotioneel, maar onvoorwaardelijk waardevol want hierna voelde ik me lichter, opener, liefdevoller, creatiever en warmer."
Nienke
Intuïtieve designer

Wat zijn de resultaten?

Bevrijding en opluchting

Jij bevrijdt jezelf op ieder moment heel simpel van nare gevoelens, problemen, belemmerende overtuigingen en zelfs personen waar je ‘last’ van hebt. Zo ervaar je het gevoel van ruimte, vrijheid en opgelucht ademhalen.

Emoties verrijken je leven

In plaats van dat negatieve emoties je iedere keer in de weg zitten en je stemming bepalen, weet jij ze op die manier in te zetten dat ze een verrijking zijn in je leven.

Ik leer je een simpele manier om los te laten voor de rest van je leven

Mijn doel is dat je mij zo kort mogelijk ‘nodig’ hebt. Dat wat ik je leer, pas je eenvoudig toe. De rest van je leven.

Zelfverzekerd

Jij voelt je op-en-top zelfverzekerd omdat je weet dat jij elke uitdaging in je leven, elk probleem of thema met gemak aankunt

Dat kletsende ego zit je niet meer in de weg

Na onze samenwerking heb jij het goud in handen om je mind/ego te slim af te zijn. Je laat je niet langer beperken door de oude bullsh*t die je mind/ego jou vertelt. Je doorziet het allemaal feilloos en weet hoe jij je ego de baas bent. 

Het leven gaat weer vanzelf

Door het verhaal los te laten wat jij jezelf altijd vertelde, ontstaat helderheid en keuzevrijheid. Jij kiest voor je nieuwe verhaal. Daarmee ervaar je meer geluk, energie, innerlijke rust en flow. Je voelt je lichter, opener en liefdevoller.

"Door Judith haar open houding voelde ik me direct bij haar op me gemak. Ze voelt op het juiste moment aan waar de behoefte ligt en speelt daar als coach heel goed op in."

"Het traject wordt heel mooi opgebouwd en daardoor merk je heel goed dat je stappen maakt. Doordat je op de juiste momenten aandacht geeft aan hetgeen je dwars zit en op die momenten loslaat, verlaat het probleem je hoofd. Hierdoor wordt het piekeren minder en dat is heel fijn."
Anouk
Ondernemer

WAT IS JOUW INVESTERING?

€ 875,- incl. BTW
of
3 termijnen van € 320- incl. btw

Intakegesprek waarin we met elkaar kennismaken, je uitdagingen bespreken en wat je kunt verwachten

5 Sessies > Online Of In Mijn Praktijk In asperen

Mijn persoonlijke 1 op 1 begeleiding tijdens het all-in-coachingsprogramma van 12 weken

Online Academie met video's en opdrachten waarin je zelfstandig tussen de afspraken door het all-in programma volgt

Je ontvangt de waardevolle audiobestanden waarin ik je begeleid om te leren LOSLATEN op ieder moment

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is dit coachingstraject?

Ik richt me op vrouwen die de moedige keuze maken om nu echt dat probleem wat je in de weg staat, aan te gaan. Jij bent klaar met al die bullsh*t die je jezelf al jarenlang verkoopt en wilt nu echt stappen maken. En ja, daar is lef, durf en moed voor nodig. Samen gaan wij dat aan.   

Welke vorm heeft dit programma?

Het programma bestaat uit 6 persoonlijke coachingsafspraken en je krijgt toegang tot een overzichtelijke online omgeving. Hierin staan video’s, presentaties, opdrachten, audiobestanden. Je kunt hiermee in je eigen tempo aan de slag en je houdt levenslang toegang.  

Waar vindt het coachingstraject plaats?

Je bent van harte welkom, zowel online of in mijn prachtige praktijkruimte in Asperen waar je vanaf het moment dat je binnenstapt rust ervaart. Je vindt Asperen tussen Utrecht en Den Bosch in.

Kan ik dit als studie- of opleidingskosten opvoeren?

Als ondernemer kun je de kosten opvoeren als zakelijke coachingskosten. Check dit altijd even met je boekhouder hoe je deze kosten het beste kunt opvoeren. 

 

In loondienst? Vaak is er een opleidings- of persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar. 

Hoe lang duurt dit coach programma?

Er staan in totaal 12 weken voor gepland, waarin we iedere 2 weken een afspraak hebben. In de tussenliggende tijd ga je zelf aan de slag met de opdrachten in mijn online academie.

Wanneer kan ik beginnen?

Vaak heb ik na 1 of 2 weken ruimte voor ons eerste gesprek. 

Ik voldoe niet exact aan de doelgroep. Wat nu?

Kennelijk voel je de behoefte om te leren loslaten, anders was je vast niet op mijn website 🙂 Ik help je graag verder. Laten we in ieder geval kennismaken om te kijken of het klikt tussen ons en of ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen.

Persoonlijke coaching

Waarom zou je dat willen?

Je gaat in de praktijk aan de slag

Leren over jezelf en loslaten in de theorie is leuk, maar niks werkt zo goed als de praktijk. Met simpele oefeningen maken we kleine stappen naar jouw eigen dagelijkse realiteit. Zo weet je direct hoe je de kennis kunt toepassen.

Je leven wordt zoveel gemakkelijker

Leren hoe je situaties, problemen en gevoelens kunt loslaten is een vaardigheid voor je leven die je helaas niet op school leerde. Dit samen ontdekken zorgt voor geluk, vrijheid en blijheid!

Je hebt gelijk resultaat

Geen urenlange theorie en zoeken naar verklaringen voor je problemen. We werken gelijk vanaf het begin toe naar jou te leren hoe je los kunt laten. Mijn manier van werken is zeer effectief en resultaatgericht.

Twijfel je nog?

Met jezelf aan de slag gaan, willen groeien, leren loslaten, is niet niks. Daar is lef voor nodig. Twijfel je nog of dit wel wat voor jou is? Dat begrijp ik helemaal. 

Als het je helpt, we plannen eerst altijd een groeigesprek om te kijken of het tussen ons klikt. Ik vertel je wat je kunt verwachten en hoe we resultaten bereiken. 

judith-de-jong