Referenties

Referenties: Wat anderen over mij zeggen...

Door Judith haar open houding voelde ik me direct bij haar op me gemak. Ze voelt op het juiste moment aan waar de behoefte ligt en speelt daar als coach heel goed op in. Het traject wordt heel mooi opgebouwd en daardoor merk je heel goed dat je stappen maakt.

 

Door niet op de juiste manier aandacht aan hetgeen te geven dat me dwars zit, loop ik daar vaak langer mee rond dan nodig is. Dat weet ik van mezelf maar ik wist niet dat er een methode was om daar mee om te gaan.

 

Ik heb geleerd om beter te voelen en juist aandacht te geven aan hetgeen je dwars zit. Pas daarna is er ook de ruimte om dat los te laten.

 

Doordat je op de juiste momenten aandacht geeft aan hetgeen je dwars zit en op die momenten loslaat, verlaat het probleem je hoofd. Hierdoor wordt het piekeren minder en dat is heel fijn.

 

Ik ben van mening dat als we willen groeien we aandacht aan onszelf moeten blijven geven. Doordat Judith een mooi online systeem heeft ontwikkeld, maakt dat het mogelijk om weer terug of door te pakken op de oefeningen. Naar mijn mening een heel waardevolle investering.

 

Naast een goede coach is Judith een tof mens met een gezonde portie humor, heerlijk!

 

Anouk

quote
quote

Ik voelde een hele, hele diepe vrede na een release en dat voelde heel fijn.

 

Wat ik voor mezelf uit de masterclass en de release heb gehaald is dat pure gevoel van veiligheid, zónder het dus aan iets te ontlenen zoals een persoon, ding of situatie. Het voelt in mijn lichaam als een complete vrede ontspannenheid en rust.

En dat is heerlijk en fijn om dat zo goed te voelen!

 

Hartstikke bedankt voor je aandacht en hoe je zo heel mooi de groep bij elkaar hield en begeleidde.

 

Kim

 

Je masterclass over het thema Veiligheid met daarin je release (loslaat oefening) was heel waardevol Judith!

 

Ik heb weer eens mogen ervaren hoe fijn het is om stil te staan bij allerlei gedachten en gevoelens… en het dan weer loslaten. Heel fijn!

 

Arianne

 

quote
quote

De scheiding dwong me het afgelopen jaar om met mezelf aan de slag te gaan en eigenlijk is dat het beste wat me kon overkomen. Deze masterclass kwam precies op het juiste moment lijkt het! Ik vond het echt ontzettend waardevol.

 

Ik heb inzichten gekregen in mijn belemmerende overtuigingen en mijn beschermingsmechanismen en langzaam maar zeker leer ik dit te doorbreken.

 

Vorige week ben ik ook begonnen met het luisteren naar jouw podcast.

 

Dankjewel voor het delen van zoveel belangrijke informatie!

 

Mirjam

 

Luister je liever? In aflevering #130 van mijn podcast vertelt Nienke wat het werken met mij en loslaten haar oplevert

Elke keer weer vind ik het bijzonder dat je mensen in je leven tegenkomt “op het juiste moment”. Dit geldt ook voor Judith.

 

De zware gedachtes bleven maar in mijn hoofd rondspoken ondanks alle eerdere zeer waardevolle therapiesessies die de diepte ingaan en vooral veel tijd vergen. Ook helpend en helend, maar niet te vergelijken met de Sedona methode die Judith mij tot nu toe heeft geleerd.

 

Vanwege de openheid die Judith bij zich draagt, voelt het vertrouwd en kwam ik snel bij de kern. Dat is echt verbazingwekkend hoe snel en effectief dit gaat. Hierdoor kon ik mijn hart openen en alle zwarte pijn die ik voelde mocht er zijn.

 

Dat is voor mij het belangrijkste om die zware gedachtes aan te gaan en ze te doorvoelen: het gevoel van veiligheid. Ongelooflijk emotioneel, maar onvoorwaardelijk waardevol want hierna voelde ik me lichter, opener, liefdevoller, creatiever en warmer. Letterlijk trouwens, want mijn voeten begonnen weer warm te worden! Alsof een soort levensenergie in jezelf weer gaat stromen.

 

Judith is een bijzonder persoon en ik ben erg dankbaar dat ze mij deze methode heeft geleerd en nog aan het leren is. Ik denk persoonlijk niet zo zeer dat alleen de methode genoeg is geweest om dieper tot mijn kern te komen, maar Judith als persoon die hiervoor heeft gezorgd dat je mag zijn zoals je bent. Met alles erop en eraan.

 

– Nienke

quote
quote

Het coachingstraject betekent voor mij dat ik me na elke sessie opgelucht voel. Ik kan letterlijk vrijer ademhalen. Vanuit mezelf ben ik heel nuchter, maar ik ervaar zo’n druk van iedereen om het goed te doen voor de ander. Door het hele traject leer ik om mijn grenzen aan te geven en dat het niet erg is om eerst mijzelf voorop te stellen. Letterlijk: eerst ik en dan die ander…

 

Een mooi voorbeeld van ‘ik eerst’ is dat ik onlangs ben begonnen met een halfjaar personal training. Voor mijn gevoel was mijn batterij leeg. Twee ochtenden in de week volg ik nu PT en dit zorgt ervoor dat ik mij 100% fit en energiek voel, zodat ik zowel zakelijk als privé vooruit kan.

 

Ik vind het fijn dat ik tegen iemand kan ‘aanpraten’ die me de juiste handvaten biedt om ‘problemen & moeilijkheden’ van een andere kant te bekijken en die de focus legt op mijzelf. Door zo met jezelf bezig te zijn, is er gevoelsmatig geen ruimte om je zo druk te maken over alles om je heen en dat brengt me dat ik me volledig kan focussen en presteren.

 

Sharon

Voordat ik startte met het traject had ik een paar wensen op mijn lijstje:

 

  • meer in het nu leven
  • meer genieten, ook tijdens alle dagelijkse verplichtingen
  • meer grip krijgen op emoties/gevoelens en deze accepteren
  • leren om vanuit geduld te reageren richting mijn zoon
  • toepassen van mindset; iets weten en daar ook naar handelen zonder dat het tegenstrijdig voelt

 

Ik voelde wel een twijfel om met dit traject te starten, omdat ik onlangs 3 trainingen heb gevolgd t.a.v. persoonlijke ontwikkeling die intensief waren. Daarnaast heb ik al vaker met een psycholoog gesproken in het verleden. En recentelijk heb ik ook nog een loopbaan coaching-traject heb gevolgd. Ergens was ik wel even ‘klaar’ met mezelf bezig te zijn. Maar dit traject kwam op mijn pad en ik heb de kans toch aangegrepen.

 

Tijdens het traject bij jou heb ik heel veel nuttigs geleerd. Een daarvan is dat ik altijd een keuze heb op elk moment. Bijvoorbeeld bij het veranderen van een baan of het aangaan van een relatie. Mijn gedachte daarbij is/was dat het dan een keuze voor het leven is en dat ik dan niet meer terug kan. En dan bevestigd te krijgen dat ik altijd een keuze heb en zélfs op elk moment opnieuw kan kiezen, geeft me meer rust in dat opzicht.

 

Wat ik ook heel fijn vond, waren de meditaties tijdens de coachingsgesprekken, maar ook de meditaties, ademhalingsoefeningen via de podcast. Daarnaast nog de tips van andere meditaties en niet te vergeten de 30-dagen-challenge om het mediteren meer routine te laten worden in m’n dagelijkse leven. Ik werd me hierdoor ook bewust van het nut van mediteren dat het op meerdere aspecten van het leven een positieve invloed heeft. Waaronder het meer in het hier en nu te leven.

 

Ik heb ook geleerd om bij een moment van ongeduld/frustratie t.a.v. het nonchalante gedrag van mijn 12-jarige zoon wat opruimen betreft, meer vanuit een gewenst gedrag (van mezelf) te reageren ipv vanuit frustratie. In ‘the heat of the moment’ blijft het een uitdaging, maar ik weet nu wel hoe ik mezelf tot de orde kan roepen alvorens ik reageer vanuit frustratie. Dit door te visualiseren hoe ik wil reageren, namelijk vanuit liefde en respect maar zeker ook op een heldere manier.

 

Door alles wat ik leerde verwacht ik meer rust te ervaren als het gaat om het maken van keuzes in het leven door te weten dat ik altijd opnieuw kan kiezen. Tevens het besef dat als blijkt dat ik ‘verkeerd’ gekozen heb, ik altijd weer iets anders kan kiezen en erop kan vertrouwen dat het goedkomt. Dit is heel waardevol voor mij te weten. Net zoals: wat is zekerheid?: Het vertrouwen dat het goedkomt. Dit geldt namelijk op “alles” in het leven.

 

De “frustratiemomenten” t.a.v. het gedrag en de rommel van mijn zoon zijn verminderd. Hij zit momenteel goed in zijn vel, reageert op een positieve manier op mijn ‘verzoekjes’. Het opruimen an sich blijft een uitdaging, maar hoe hij op mij reageert, ben ik al zo blij mee!

 

Ik vind je een geweldige coach. Je hebt ook alles in je om een goede coach te zijn: betrokken, enthousiast, duidelijk, flexibel en toegankelijk. Daarnaast denk je mee en ben je zelf ook open. Je commitment is onwijs hoog. Dit blijkt ook uit je tussentijdse geschreven dan wel ingesproken berichtjes en door je persoonlijke video’s.

 

Op meerdere manieren wist je me te stimuleren en te prikkelen/triggeren.

 

De klapper gebeurde tijdens ons laatste gesprek waarin je doorvroeg over mijn frustratie jegens de troep waar mijn zoon wel van houdt. Daarbij gaf ik aan “nou ik hou van rust en dus van een opgeruimd huis en hij houdt van rommel en dat botst”. Punt.

 

Maar nee, jij ging erop door en uiteindelijk kwam daar een bijzonder inzicht. Het inzicht waardoor dit ongeduld ontstaat. Er zit nl een diepere laag onder: de band die ik met mijn vader heb vanaf jongs af aan. Het gevoel van niet gezien worden, niet gehoord worden.

 

Dit is wat mijn zoon dan onbewust ook doet. Hem boeit het niet dat zijn kamer een bende is, hij houdt juist van rommel om hem heen. Zijn reactie op mij en het feit dat het hem niet boeit, schept bij mij dan de indruk dat hij mij niet ziet, het niet belangrijk vindt wat ik vind.

 

Ik zou je zeker aanbevelen bij anderen!

 

Tanja, single mom van een zoon en dochter

quote
quote

Ik heb kortgeleden Judith mogen ont-moeten, een verrijking in mijn leven! Wat een prachtvrouw! Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar en durfde haar inzage te geven in mijn diepere zelf.

 

Judith luistert echt en oprecht, zonder te oordelen. Ik weet zeker dat Judith haar medemens het pad kan laten zien wat je zélf graag bewandelen wil, je eigen koers bepalend!

 

Ik gun het iedereen om dit avontuur naar jezelf met Judith aan te gaan en jezelf onder haar bezielende begeleiding te ont-wikkelen.

 

Bir

Judith is een fantastische coach die je met behulp van de juiste vragen je zelf je eigen antwoorden laat vinden. Door deze manier leer je veel over jezelf, maar blijf je ook dicht bij jezelf. 

 

Ze heeft een goed luisterend oor en in combinatie met haar vrolijkheid, maar ook professionaliteit is het een genot om bij haar te mogen zijn.

 

Irene

quote
quote
 

Het coachingstraject heeft me zoveel moois gebracht. Mijn leven is veel meer in balans. Ik ga beter en vooral zinvoller met mijn tijd om. Voor mijn gezin ben ik weer de moeder die ik wil zijn en op mijn werk is die promotie nu al werkelijkheid geworden!

 

Anneke

Ik was al een tijdje aan mezelf aan het werken. Ik kwam tot de conclusie dat ik een groot deel van mijn leven in een soort overlevingsmodus gezeten had. Alsmaar doorgaan en vooral niet denken, rusten of voelen, gewoon kiezen op elkaar en gaan.

 

Tot het niet meer ging….Ik moest alles opnieuw leren bekijken en voelen. Waar liggen mijn grenzen? Wie ben ik? En wat wil ik wel en niet (meer)?

 

Ik heb even getwijfeld om met lifecoaching te starten, omdat we elkaar ook enigszins persoonlijk kennen.

 

Maar dat issue heb ik aan de kant geschoven. Ik probeer iets meer te vertrouwen op het universum. Dat ze ons geeft wat we nodig hebben. Niet altijd wanneer we erom vragen, maar wel wanneer we het nodig hebben.

 

Wat zijn de resultaten nu je de inzichten toepast in de praktijk?
Ik ervaar meer rust en feedback komt niet meer zo hard binnen. Ik neem meer rust, maar krijg tegelijkertijd ook meer gedaan. Ik accepteer ook meer dat je iets verkeerd kunt doen en dat dat helemaal oké is. Ik realiseer me ook dat ik niet (hard) hoef te werken om me goed te voelen.

 

Voor nu concentreer ik me even op weer helemaal lekker in mijn vel zitten, leuke dingen doen, voor de kids en het huis zorgen en eventueel vrijwilligerswerk. En als er straks weer meer ruimte komt en er komt een leuke baan voorbij die me fantastisch lijkt dan ga ik ervoor! 

 

Je was een superfijne coach! Open, toegankelijk, duidelijk en je wist me te raken en aan het denken te zetten. Je zag in dat er achter mijn hulpvraag meer zat en door daar dieper op in te gaan kon ik werken naar de hulpvraag toe. It was the best thing i never knew i needed!

 

Eva

quote
quote

Judith heeft het hart op de goede plek. In haar werk als coach weet ze de ander op te liften door onder andere het stellen van goede en gerichte vragen. Ze kan goed luisteren, is eerlijk en geeft de ander de ruimte om zelf tot inzichten te komen. 

 

Judith heeft veel kennis met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en het vormen van een positieve en doelgerichte mindset.

 

Carla

Wij kennen Judith als een sprankelende, open minded, warme vrouw, die bovendien een bijzondere intuïtie heeft, die ze inzet in haar werken met anderen. 

 

Ze heeft het lef lastige persoonlijke vraagstukken aan te pakken. Ook die van haarzelf. Vastberaden en helder.

 

Anneke en Jacqueline

quote